Skip to main content

Meer dan tekst

Tekstschrijven is meer dan woorden leveren. Het is ook informatie verzamelen, communicatiedoelen voor ogen houden, het juiste medium kiezen. Ik schrijf, organiseer en adviseer. 

Inlevingsvermogen in de organisatie van de opdrachtgever is een van mijn sterke kanten. Daardoor schrijf ik teksten alsof ze uit jouw organisatie komen, maar wel met de kritische kijk van de buitenstaander.

Stedelijke vergroening

Bij voorkeur zet ik mijn talent in voor vergroening van de bebouwde omgeving. Daar heb ik ervaring mee en plezier in én er moet nog veel gebeuren. Ik schrijf veel teksten over bijvoorbeeld klimaatadaptatie, energietransitie, circulair bouwen, meer planten in de planologie, schone lucht en meer gezondheid en welzijn door een groene omgeving. 

Direct een opdracht bespreken of meer informatie vragen?

Mail of bel 06-54326926

 

 

 

 

 

 

©   | Rozatekst | 06-54326926 | corianneroza@rozatekst.nl | PrivacyverklaringLeveringsvoorwaarden | Foto’s: Martin Bouwman