Skip to main content

 

 

 

 

 

Eén vrouw + groot netwerk

Corianne Roza is eigenaar van Rozatekst. Ik studeerde tuinbouw aan de Hogere Agrarische School in ‘s‑Hertogenbosch en Nederlandse Letteren aan de Universiteit van Utrecht. In 1994 startte ik Rozatekst. Mijn Linkedinpagina geeft uitgebreid informatie over mijn achtergrond.

Ik ben Pluslid van platform van tekstprofessionals Tekstnet. Plusleden houden hun kennis en vaardigheden voortdurend op peil. Met collega’s uit onder meer dit netwerk van professionele tekstschrijvers maak ik coproducties, als dat iets toevoegt voor mijn opdrachtgevers. Ook zijn deze collega’s mijn vangnet, zodat klanten nooit zonder tekstschrijver zitten. Daarnaast werk ik samen met verschillende vormgevers en fotografen.

©   | Rozatekst | 06-54326926 | corianneroza@rozatekst.nl | PrivacyverklaringLeveringsvoorwaarden | Foto’s: Martin Bouwman